Skru op for din indre ro med slow yoga

 

Slow yoga og åndedrættet er den mest effektive vej jeg kender til at skabe ro og balance i både krop og sind, når hverdagen kører.

 LIVE EVENT 

 ONLINE YOGA AFTEN: 12. OKTOBER KL. 20 

Kom ud af hovedet og ned i kroppen

Oplev hvor befriende og berigende det er, at give dit hoved en lille pause og bruge yoga og dit åndedræt til komme ned i kroppen.

 

Pris: 0,-

Velkommen til din stillezone

Hvis du drømmer om mere ro i hovedet og større balance i både krop og sind- så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Kig dig omkring...

.

.

.

Hej, jeg er Mette

Uddannet yogainstruktør.

 

Yoga er et frikvarter, hvor du ikke skal andet, end gøre noget godt for dig selv.

 

Jeg tog min første yogatime, da jeg ventede mit første barn i 2002, hvor jeg både dyrkede graviditetsyoga og efterfødselsyoga. Siden har jeg dyrket både de dynamiske og styrkende yogaformer vinyasa flow og hatha  samt de stille og afstressende yogaformer restorativ og yin.

 

Jeg er uddannet ved den amerikanske Nomad Yoga School (RYS Yoga Alliance) i hatha, vinyasa, yin, restorativ, åndedrætsteknikker og meditation. I dag underviser jeg yogahold  i Lejre, hvor jeg også bor sammen med min familie.

"Jeg får pulsen ned og ro i kroppen"

Jeg elsker åndedrætsøvelserne og har det skønt efter hver yoga session. Er begyndt at lave nogle få åndedrætsøvelser hver aften, så får jeg pulsen ned og ro i kroppen. Det bedste er, at det hele er tilgængeligt når jeg har lyst, tid og mulighed. 

Charlotte Paulsen

Medlem af klubben Slow Down

"Du er bare super god til at motivere og forklare"

Slow Down hjælper mig med at slappe af og giver god kropsbevidsthed. Det bedste for mig er aften-afslapning, så falder jeg ofte i søvn inden slutningen. Jeg har anbefalet dig til rigtig mange, som begynder at mærke stivhed i muskler og led. Du er bare super god til at motivere og forklare. Stor tak herfra.

Jane

Medlem af klubben Slow Down

"Jeg føler mig frisk og med meget lav stress tærskel"

Jeg er fan❤️  Er så glad for at jeg endelig fik prøvet yoga selvom jeg var i tvivl om jeg var smidig nok. Men hold nu op en effekt det havde på mig. Jeg føler mig frisk og med meget lav stress tærskel. 

Marianne Juul

52 år og kursist hos Yoga med Mette

Er heeelt i "zen" efter de 15 minutters aftenyoga - jeg tror det bliver min nye favorit aftenbeskæftigelse - godnat😴

Rikke Høeg

38 år og kursist hos Yoga med Mette

"Nu kan jeg falde i søvn"

Yogaen og vejrtrækningsøvelserne har gjort sit til, jeg kan få ro. Inden jeg går i seng, læser jeg, drikker te og slutter af med 10 min. vejrtrækningsøvelser eller meditation - og så kan jeg falde i søvn 😊🙏 Det kunne jeg ikke for 8 mdr. siden ❤️ Tak for dig 🙏🕯❤️ og din dejlig blide måde at videregive din viden på.

Birgitte

Medlem af klubben Slow Down

Seneste podcasts

Slow Yoga Talk med Mette dykker ned i, hvordan slow yoga, åndedrætsøvelser og meditation kan hjælpe os med at finde ro og leve et liv i større balance i en moderne verden.

PODCAST: 

 

Hjælper stille yoga med vægttab?

Hør den overraskende sammenhæng

 

VARIGHED: 15 min

Det er ikke kalorier vi skal snakke om, når vi kigger på sammenhængen mellem stille yoga og vægttab. Hør hvilken positiv dominoeffekt der sker i din krop, når du laver stille yoga, og hvordan det hjælper dig på vej med at tabe dig.

PODCAST: 

 

5 tegn på stress yoga kan reducere

 

VARIGHED: 39 min

Oplever du indre uro, muskelspændinger eller søvnløse nætter - så hør hvordan en særlig form for yoga o gåndedrætsøvelser kan hjælpe dig med at få ro på og skabe bedre balnce i krop og sinf.

PODCAST: 

 

Ferie-stresset?

Sådan holder du ferie i krop og sind

 

VARIGHED: 13 min

Lyt med og få inspiration til hvordan du kommer ud af hovedet, ned i kroppen og ind i nuet - så du kan nyde ferien og vende tilbage til hverdagen med opladte batterier.

PODCAST: 

 

3 dejlige måder at bruge din øjenpude på

 

VARIGHED: 8 min

Måske bruger du allerede en øjenpude når du ligger i savasana. Men der er faktisk tre alternative måder du også kan bruge din øjenpude på, som har hvert deres formål.

PODCAST: 

 

Tegn på stress? Sådan slår du bremserne i, inden du brænder ud

 

VARIGHED: 29 MIN

80% af signalerne mellem hjernen og kroppen går fra kroppen til hjernen. Derfor er der god grund for at tackle stress symptomer gennem kroppen. Hør her hvordan du får din egen krop og dit åndedræt til at arbejde for dig, og hjælpe dig med få ro på. 

PODCAST: 

 

Stilhed i støjens tid - find dit stille sted

 

VARIGHED: 20 min

Hvad gør støj ved vores helbred? Og hvordan påvirker stilhed vores krop og sind? Lyt med og få svar på dette, og få også 3 idéer til at finde dit eget stille sted i en travl hverdag.

PODCAST: 

 

Slip tankemylderet - kom hjem i din krop

 

VARIGHED: 26 min

Oplever du nogle gange, at når du rigtig gerne vil slappe af, sove, lave yoga elller meditere, så er dit hoved er fyldt med tanker og du kan slet ikke finde ro? Lyt med i denne podcast og få en effektiv teknik til at skabe ro i hovedet og blive nærværende i nuet. 

Kontakt


Vil du spørge om noget?

Skriv endelig en mail til mig.

Yoga med Mette

4320 Lejre

CVR:  40624112

© Copyrights by Yoga med Mette. All Rights Reserved 2021.