Search

Når du ikke kan geare ned - prøv disse 3 tingDu har travlt hele dagen og føler ikke du har tid til, at stoppe op og mærke efter, hvordan du har det. Når du langt om længe når det tidspunkt, hvor du kan slappe lidt af, har du måske svært ved at finde ro både i krop og sjæl.


Tankerne kører stadig rundt og "to do listen" bliver længere længere i dit hoved. Måske oplever du også uro i kroppen, og det tidspunkt der skulle være det dejligt afslappende, bliver pludselig ikke så afslappende alligevel.


Den gode nyhed er, at du faktisk allerede har nøglen til at finde ro inde i dig selv. Og nøglen finder du, hvis du får din krop og dit åndedræt til at hjælpe dig. Lad mig vise tre forskellige ting du kan gøre, for at få din krop og dit åndedræt til at arbejde for dig og skabe ro.


1. Lad din krop hjælpe dig

Læg dig fladt på ryggen enten på en yogamåtte eller i din seng og løft derefter benene lodret op i luften, så fodsålerne vender direkte op mod loftet. I denne stilling sender din krop masser af signaler til din hjerne og dit nervesystem om, at der er ingen fare på færde, du kan bare slappe af.


2. Lad dit ansigt hjælpe dig

Mens du ligger her, så slap nu af alle musklerne i panden, lad overkæbe og underkæbe glide lidt fra hinanden og lav et lille bitte smil med dine læber. På den måde “snyder” du hele dit system til at tro, at alt er godt du kan bare slappe af.


3. Lad din vejrtrækning hjælpe dig

Træk nu vejret stille og roligt men dybt ned i maven. Mærk efter at området omkring navlen hæver og sænker sig hver gang du trækker vejret. På denne måde ved du, at du trækker vejret dybt, og det virker beroligende på både dit hoved og din krop.


Bliv liggende her med benene i vejret i minimum 5 minutter. Giv dig selv lov til at slappe af og lade resten af verden passe sig selv for et øjeblik - og mærk at lige nu og her mens du ligger her er alt godt.


Namaste 🙏🏻KOM MED I ONLINE KLUBBEN

Slow Down

Specialiseret i afslappende yoga, meditation, åndedræt og afspænding. Sænk farten (bare en gang imellem), få mental ro og overskud til alt det, og dem du elsker.


KLIK HER og læs mere


  • Instagram
  • Facebook Social Icon