EFFEKTIVE YOGA- OG ÅNDEDRÆTSØVELSER 

(SOM ALLE KAN LÆRE)

Sov godt med yoga

Svært ved at falde i søvn? Dårlig søvn? Søvnløshed?

 

Forskning viser at yoga og meditation hjælper dig med at falde nemmere i søvn og forbedrer din søvnkvalitet. Jeg har udvalgt de mest effektive yoga og meditations øvelser i ét program, så du kan få ro på, falde nemt i søvn og sove om natten ⭐️ 

oplev sammenhængen mellem yoga og god søvn

Er du træt men kan ikke falde i søvn når først du lægger dig i sengen? Tankerne kører rundt, tiden går og måske har du uro i kroppen.

 

Har du nogensinde prøvet yoga og åndedrætsøvelser som en vej til bedre søvn?

 

Forskning viser at yoga er en rigtigt god metode til at falde nemmere i søvn, have færre (ingen) opvågninger om natten og føle sig mere udhvilet om morgenen.

 

Alt i alt få en bedre søvnkvalitet. 

 

Yoga og meditationsprogrammet er en skøn forening af søvndyssende yoga sekvenser og meditationer i forskellige længer. Det betyder, at du altid kan finde en yogavideo, som passer ind i din hverdag.

Sov godt med yoga indeholder

1ro i løbet af dagen og aftenen

Du får 2 afslappende yoga sekvenser, som du enten kan lave i løbet af dagen, eller som en del af din aftenrutine. Desuden får du en meditation, som giver dig hjælper dig med at "geare ned" og få en lille pause i løbet af dagen.

2Når du skal falde i søvn

Lyt til én af de 3 søvndyssende podcasts, når du ligger i din seng og ønsker at falde i søvn. Du får en sovemeditation, en afslappende kropsscanning og en søvndyssende åndedrætsteknik.

3Når du ikke kan sove eller vågner om natten

Du får 2 søvndyssende nat-yoga sekvenser, som du kan lave, hvis du ikke kan sove, eller hvis du vågner om natten. (Alle yogaøvelserne kan både laves på yogamåtten og i sengen). Desuden får du en beroligende kropscanning, der bremser stress og hjælper dig med at få ro på, så du kan sove.

Nej, du behøver ikke at være god til yoga

Du behøver IKKE at have kendskab til yoga for at kunne få effekt af øvelserne, du skal blot være nysgerrig på at prøve. Der er ingen svære øvelser - alle kan være med, også hvis du har skader mm. Jeg anbefaler at du har gulvplads nok til at du kan ligge ned enten på en yogamåtte eller et tæppe, og har taget noget blødt og behageligt tøj på - og så er du klar.

Udkommer  i februar

 2020

Sådan foregår det:

Sov godt med yoga er ​online, så du har adgang til hele programmet uanset, hvor du befinder dig.

 

Du kan logge ind, lige når det passer dig og se og gense alt materialet, lige så mange gange, du har lyst til.

 

Så snart du har købt, har du adgang til hele programmet. Det betyder, at du rent faktisk kan være i gang om 1 min.

Din investering: 497,-

HAR DU SPØRGSMÅL?​

Email
  • Instagram
  • Facebook Social Icon