FACEBOOK LIVE FOREDRAG

Sov godt med yoga

Søvnløshed? Svært ved at falde i søvn? Bliv klogere på hvad forskningen siger om yoga og søvn. Foredraget er en skøn forening af teori og praksis, så du både forstår hvad der ligger bag samt oplever det på egen krop. Alt i alt få en bedre søvnkvalitet. 

FREDAG 4. OKT

KL. 10 - 11:30

BILLET: 100,-

(Du behøver ikke deltage live - alle får tilsendt en optagelse af foredraget bagefter)

forstå og oplev sammenhængen mellem yoga og god søvn

Er du træt men kan ikke falde i søvn når først du lægger dig i sengen? Tankerne kører rundt, tiden går og måske har du uro i kroppen.

 

Har du nogensinde prøvet yoga og åndedrætsøvelser som en vej til bedre søvn?

 

I dette foredrag bliver du klogere på, hvad forskningen siger om yoga og søvn, og hvorfor det er en rigtigt god metode til at falde nemmere i søvn, have færre (ingen) opvågninger om natten og føle sig mere udhvilet om morgenen.

 

Alt i alt få en bedre søvnkvalitet. 

 

Foredraget er en skøn forening af teori og praksis, så du både forstår hvad der ligger bag samt oplever det på egen krop.

 

forstå hvorfor det virker

I første del af foredraget fortæller jeg om:

 

  • Hvad videnskaben siger om sammenhæng mellem yoga og god søvn.

  • Hvorfor yoga er en effektivt metode til at sove godt

  • Hvilken form for yoga, som aktiverer dit ro-hvile system.

  • Hvornår, hvor meget og hvordan du bedst bruger yoga til at sove godt.

  • Hvordan bestemte yogaøvelser og åndedrætsøvelser påvirker både din krop og psyke til at kunne slappe bedre af når du skal sove.

 

oplev det på egen krop

Efter oplægget viser jeg dig en række åndedræts- og yogaøvelser, som vil forbedre din søvnkvalitet. Det kommer til at foregå som “follow along”, så du kan lave øvelserne samtidig med mig, så du med det samme oplever øvelserne og deres effekt på din egen krop.

 

Skal jeg være god til yoga for at deltage?

Du behøver IKKE at have kendskab til yoga for at kunne lave øvelserne, du skal blot være nysgerrig på at prøve. Der er ingen svære øvelser - alle kan være med, også hvis du har skader mm. Jeg anbefaler at du har gulvplads nok til at du kan ligge ned enten på en yogamåtte eller et tæppe, og har taget noget blødt og behageligt tøj på - og så er du klar.

 

 

Sådan foregår det:

  1. Du køber billet til foredraget

  2. Du modtager en mail med link til en lukket Facebook gruppe

  3. Du ser foredraget live i Facebook gruppen eller senere, når de passer dig.

 

HUSK du modtager en optagelse af foredraget, som du kan beholde til evigt eje, så du behøver ikke med med live.

Din investering: 100,-

Ses vi?

Og hvem er så mette?

Mette Wismann, Certificeret yogainstruktør.

Én af de ting jeg elsker ved yoga er, at det meget modsat af alt andet, vi møder i en travl hverdag. Her er der tid til ro og fordybelse. Yoga er et frikvarter, hvor du ikke skal andet, end gøre noget godt for dig selv.

Jeg tog min første yogatime, da jeg ventede mit første barn i 2002, hvor jeg både dyrkede graviditetsyoga og efterfødselsyoga. Siden har jeg dyrket både de dynamiske og styrkende yogaformer vinyasa flow og hatha  samt de stille og afstressende yogaformer restorativ og yin.

Jeg er uddannet ved den amerikanske Nomad Yoga School (RYS Yoga Alliance) i hatha, vinyasa, yin, restorativ, åndedrætsteknikker og meditation. I dag underviser jeg yogahold i både styrkende yoga og restorativ yoga.

HAR DU SPØRGSMÅL?​

Email
  • Instagram
  • Facebook Social Icon