Yoga med Mette præsenterer:

styrkende yoga for begyndere

28 dages online forløb hjemme i din stue. Simple yoga øvelser, som styrker og smidiggør hele din krop.

 Opstart 9. marts 2020.

NEJ,

du behøver ikke være smidig eller i god form for at deltage

Psst...du har adgang til alle videoerne i et helt år

✔️ Bliv stærkere i hele din krop

✔️ Få en bedre holdning

✔️ Få større smidighed

✔️ Oplev velvære i krop og sjæl

✔️ Mindre stress

"Styrkende yoga for begyndere" er særligt velegnet for dig, som...

 • Ofte har ondt rundt omkring i kroppen.

 • Har stillesiddende arbejde.

 • Føler dig stiv i kroppen.

 • Har travlt

 • Ikke har dyrket yoga i lang tid og gerne vil starte igen.

 • Og dig som aldrig nogensiden har prøvet yoga.

Og som ønsker at...

 • Være stærkere og styrke hele din krop.

 • Være mere smidig og have mere bevægelsesfrihed i din krop.

 • Lære yoga i ro og mag derhjemme uden at skulle ned i et yogastudie.

 • Lære yoga på sådan en måde, at du allerede første uge mærker fremgang og forandringer.

 • Velvære i både krop og sjæl.

NÆSTE HOLD STARTER 9. MARTS 2020

Du skal bare rulle måtten ud, så hjælper jeg dig med resten ​

Det tager kun 28 dage at få mere styrke og smidighed i kroppen

I Styrkende yoga for begyndere sætter vi fokus på at bevæge kroppen i takt med vores åndedræt. Igennem et mildt flow møder du de grundlæggende yogastillinger og forskellige variationer heraf, som vil styrke dine muskler, sætte din forbrænding op og give lidt sved på panden.

 

Du får varmet kroppen godt igennem, og vi arbejder desuden med balance, smidighed samt at skabe ro i dit sind ved hjælp af åndedræt og enkle meditationer. Vi afslutter hver gang med afspænding.

 

I en travl hverdag rører vi ofte kroppen for lidt og har til gengæld travlt i hovedet - yoga giver dig lige det modsatte. Her får du styrket din krop og får mere ro i hovedet. Det er en rigtig god modvægt til vores travle hverdag for at opnå større balance og livskvalitet.

Undgå de 3 største udfordringer ved at lære yoga 

Jeg har undersøgt (og erfaret) hvad de 3 største udfordringer er ved at starte med yoga og så tilrettelagt hele forløbet efter det. 

1. Udfordring

Niveauet passer ikke til dig, så du alt for hurtigt føler dig hægtet af, mister motivationen og føler det er alt for svært. DERFOR viser jeg dig på STYRKENDE YOGA FOR BEGYNDERE, hvordan du kommer bedst i gang og øger kun sværhedsgraden langsomt fra uge til uge.

2. Udfordring

Der går alt for længe, før du oplever fremgang, for du bliver hele tiden præsenteret for en masse nye stillinger. DERFOR arbejder vi på STYRKENDE YOGA FOR BEGYNDERE med det samme yogaprogram en uge ad gangen, så du hurtigt "får succes med yoga" og kan mærke, hvordan du hele tiden bliver lidt stærkere og mere smidig.

3. Udfordring

Mange har ikke lyst til at møde op i et yogastudie, velvidenden at man er den mest uerfarne på holdet. DERFOR er STYRKENDE YOGA FOR BEGYNDERE online, så du kan tage det i ro og mag hjemme i stuen - uden at bekymre dig om, hvordan det ser ud.

STYRKENDE YOGA FOR BEGYNDERE er for alle uanset alder og form. Du behøver hverken kunne gå i spegat eller meditere for at deltage - alle der ønsker at røre sig og styrke kroppen er meget velkomne.

Mærk en forskel allerede i første uge

Dette får du på online forløbet:

✔️ 4-ugers online yoga forløb med officiel start d. 13 januar 2020

 

✔️ Yogavideoer gennem alle fire uger, som langsomt øger sværhedsgraden fra uge til uge. 

 

✔️ 1 forklarende video om ugen, som gennemgår de stillinger, du skal lave i yogavideoerne, så du kender dem inden du skal lave dem.

 

✔️ Yogatræning 3 gange om ugen.

 

✔️ Gruppe live call i uge 3, hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil.

 

✔️ Motiverende emails undervejs, som holder dig "til ilden".

Din investering: 497,-

Tilmeldingen lukker om:

Mette er et skønt menneske som skaber en dejlig stemning omkring sig. Dejligt at komme til træning og man går glad derfra men en krop i klart bedre balance. Der er en god variation i træningen og hele kroppen kommer under kærlig behandling. Mine varmest anbefalinger.

Yoga med Mette er skøn træning for både krop og sjæl. Hvis du trænger til et afbræk fra en travl hverdag, giver det i den grad mening at melde sig til Yoga med Mette. 🧘🏽‍♀️❤️Hun har mine varmeste anbefalinger🙏🏽

Jeg nyder den uformelle, men samtidigt fokuserede stemning, der er i Mettes yoga klasser. Man udfordres både i de mere styrkekrævende stillinger, men også i skønne og afspændende stræk. Hvis du vil give dig selv et frikvarter, kan jeg anbefale dig at bruge det hos Mette 

Hej, jeg er Mette

Certificeret yogainstruktør

Jeg elsker elsker yoga...for i yoga kan alle vinde.

 

Yoga er i det hele taget meget modsat af alt andet, vi møder i en travl hverdag. I yoga er der ingen konkurrence, ingen sammenligning med andre og ingen hast. Derimod skal du mærke, hvad din krop har brug for, og finde balancen mellem dét der føles godt, og som stadig er udfordrende for dig. Og så er der tid til ro og fordybelse. Yoga er et frikvarter, hvor du ikke skal andet, end gøre noget godt for dig selv.

 

Jeg tog min første yogatime, da jeg ventede mit første barn i 2002, hvor jeg både dyrkede graviditetsyoga og efterfødselsyoga. Siden har jeg dyrket både de dynamiske og styrkende yogaformer vinyasa flow og hatha  samt de stille og afstressende yogaformer restorativ og yin.

 

Jeg er uddannet ved den amerikanske Nomad Yoga School (RYS Yoga Alliance) i hatha, vinyasa, yin, restorativ, åndedrætsteknikker og meditation. I dag underviser jeg yogahold  i Lejre, hvor jeg også bor sammen med min familie.

 • Instagram
 • Facebook Social Icon