Yoga med Mette

Velkommen til din stillezone

Hvis du drømmer om mere ro i hovedet og større balance i både krop og sind- så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Kig dig omkring...

Hej, jeg er Mette

"Jeg får pulsen ned og ro i kroppen"

Jeg elsker åndedrætsøvelserne og har det skønt efter hver yoga session. Er begyndt at lave nogle få åndedrætsøvelser hver aften, så får jeg pulsen ned og ro i kroppen. Det bedste er, at det hele er tilgængeligt når jeg har lyst, tid og mulighed. 

Charlotte Paulsen

Medlem af klubben Slow Down

"Du er bare super god til at motivere og forklare"

Slow Down hjælper mig med at slappe af og giver god kropsbevidsthed. Det bedste for mig er aften-afslapning, så falder jeg ofte i søvn inden slutningen. Jeg har anbefalet dig til rigtig mange, som begynder at mærke stivhed i muskler og led. Du er bare super god til at motivere og forklare. Stor tak herfra.

Jane

Medlem af klubben Slow Down

"Jeg føler mig frisk og med meget lav stress tærskel"

Jeg er fan❤️  Er så glad for at jeg endelig fik prøvet yoga selvom jeg var i tvivl om jeg var smidig nok. Men hold nu op en effekt det havde på mig. Jeg føler mig frisk og med meget lav stress tærskel. 

Marianne Juul

52 år og kursist hos Yoga med Mette

Er heeelt i "zen" efter de 15 minutters aftenyoga - jeg tror det bliver min nye favorit aftenbeskæftigelse - godnat😴

Rikke Høeg

38 år og kursist hos Yoga med Mette

"Nu kan jeg falde i søvn"

Yogaen og vejrtrækningsøvelserne har gjort sit til, jeg kan få ro. Inden jeg går i seng, læser jeg, drikker te og slutter af med 10 min. vejrtrækningsøvelser eller meditation - og så kan jeg falde i søvn 😊🙏 Det kunne jeg ikke for 8 mdr. siden ❤️ Tak for dig 🙏🕯❤️ og din dejlig blide måde at videregive din viden på.

Birgitte

Medlem af klubben Slow Down

Seneste podcasts

Slow Yoga Talk med Mette dykker ned i, hvordan slow yoga, åndedrætsøvelser og meditation kan hjælpe os med at finde ro og leve et liv i større balance i en moderne verden.

PODCAST: 

 

Hjælper stille yoga med vægttab?

Hør den overraskende sammenhæng

 

VARIGHED: 15 min

Det er ikke kalorier vi skal snakke om, når vi kigger på sammenhængen mellem stille yoga og vægttab. Hør hvilken positiv dominoeffekt der sker i din krop, når du laver stille yoga, og hvordan det hjælper dig på vej med at tabe dig.

PODCAST: 

 

Stilhed i støjens tid - find dit stille sted

 

VARIGHED: 20 min

Hvad gør støj ved vores helbred? Og hvordan påvirker stilhed vores krop og sind? Lyt med og få svar på dette, og få også 3 idéer til at finde dit eget stille sted i en travl hverdag.

PODCAST: 

 

Tegn på stress? Sådan slår du bremserne i, inden du brænder ud

 

VARIGHED: 29 MIN

80% af signalerne mellem hjernen og kroppen går fra kroppen til hjernen. Derfor er der god grund for at tackle stress symptomer gennem kroppen. Hør her hvordan du får din egen krop og dit åndedræt til at arbejde for dig, og hjælpe dig med få ro på. 

PODCAST: 

 

Slip tankemylderet - kom hjem i din krop

 

VARIGHED: 26 min

Oplever du nogle gange, at når du rigtig gerne vil slappe af, sove, lave yoga elller meditere, så er dit hoved er fyldt med tanker og du kan slet ikke finde ro? Lyt med i denne podcast og få en effektiv teknik til at skabe ro i hovedet og blive nærværende i nuet. 

Kontakt


Vil du spørge om noget?

Skriv endelig en mail til mig.

Yoga med Mette

4320 Lejre

CVR:  40624112